Tilasin joitakin kestovaippatarvikkeita, yhden Fuzzi Bunzin, pari sisävaippaa ja imsen testipaketin. Sitten ostin pari Tsi sisätäyttövaippaa, osa uusia ja osa käytettyjä. Aion kerätä pienen alkuvaraston valmiiksi, tosin vähän erilaisia että voi sitten kokeilla mikä on se meidän juttu. Vielä tilaan ainakin siis parit kuoret ja lisäimut. Harsoja on 12kpl saatuna äp:sta. Tosin noita vois käyttää vaippakäyttöön ja sit ostaa nätimpiä harsoja muuhun käyttöön. Hahtuvavillikset myös hankintalistalla. Pikku hiljaa juu... Aluksi ajattelin ainakin kokeilla osakestoilua, sillä kertiksiä menis ihan tuhoton määrä. Rahaakin menee paljon, mutta eniten mua hirvittää se jätekasa.

Tuli kierreltyä prismassa ja ostin kuitenkin kertiksiäkin. Ei ollut mielestäni kovin kalliita, kun muumivaipat maksoi 3,25€ (22kpl/pkt, 2-4kg) ja Dailyt 3,60€ (28kpl/pkt, 2-4kg). Tosin eihän tollaset määrät kauaa riitä... Mutta kuitenkin.  Noitakin oon ostanut jo Liberon New Babyja 2-5kg. Seuraavaks taidan ostaa Pampersejakin, olikohan sit muita merkkejä mitä viittis kokeilla. Eikä noita pikkusia ehkä uskalla kovin hirveitä kasoja ostaa jos ne ei sit paria viikkoo pitempään sovikaan. Tai jotain, mut sillein että eka viikko vauvojen kanssa kotona menis ilman että tarttee juosta vaippakauppaan. Ja siinä vois sitten testailla että mitkä sopii parhaiten. Nuo ostetut vaipat + äp:sta saadut laskettuna yhteen, nyt on sit varastossa 106 vaippaa. Kyllä kai niillä viikon pärjää...Plus sitten tietysti kestot, joita on X määrä.
Prisman vaavi-osastolla sitten keikuin siis ja kattelin vaippoja ja vertailin hintoja.

Tuli ostettua pari newborn tuttiakin, tais olla Mam merkkisiä. Enempää en taida ostaa ennenkuin nään kelpaako tutti ja miten tissittely lähtee käyntiin, mutta onpahan varalla. Sinkkivoidekin tuli ostettua varuilta valmiiks ja nyt on sitten alkuun noita hoitotarvikkeitakin ihan kiitettävästi. Oon mä ihan höperö, kerkeishän noita mutta on vaan niin kiva katella ja varautua.

Aika paljon on jo hankittu, toinen turvakaukalo saapuu meille postissa joku päivä tässä, sit vielä pitää ostaa toinen. Ja tuplille rattaat ostin, nekin saapuu meille tässä ennen muuttoa sit kuitenkin. Sattu vaan kohdalle hyvät edullisesti niin oli pakko. Noi ei kyllä siis oo sellaset rattaat mihin ne vois ihan pikkusina laittaa mut ei noi oo kyllä mitkään sateenvarjotkaan... Niissä on sellanen jonkinmoinen kuomu minkä saa siihen ylle mutta ihan makuulle ei selkänojat mene. Eli nää on sitten valmiina odottamassa ens kesää tai millon ne nyt soveltuiskaan. Vaunut siis täytyy vielä etsiä, mut ne sitten kun ollaan muutettu, kuten sängytkin. Muuta nyt ei oikeastaan tule mieleen :O Hyvällä mallilla siis hankinnat. Sängyilläkään ei niin älytön kiire ole kun on noi äp-laatikot ja niihin kivat koristeet. Ne on ihan kätsyt. Ja alukshan ne mahtuu samaan pinnikseenkin hetken aikaa.

Pesänrakennusvietti on tosi kiihkeenä mulla, tekis mieli vaan kokoajan kierrellä ja shopata vauvoille kaikkea tarpeellista ja kierrellä kirppiksiä. Anoppi oli muuten ostanut parit pikkuiset lämpösukat ja potkuhousut kaupunki kierroksellaan. Kysyi sitten että mitäs teiltä puuttuis että vois ostaa jotain fiksua vielä kun käy kaupungilla. Mä sanoin että noita sukkia ei oo kovin paljoo ja puolipotkareita ja potkareita on vähiten. Vaikka on niitä aika paljon, mutta niitä kait menis eniten. :D

Huh, nyt jotain iltapalaa....