Mä olen yöllä nukkunut vaan pari tuntia ja sitten pariin otteeseen päiväunet tän päivän aikana. Vähän on pönttö olo mutta kyllä tän kestää... Tämmöistähän se arki sitten varmaan vauvojen kanssa on ja kyllä sitä pärjää, ainakin nyt tuntuu siltä.

Niin, yks juttu mikä unohtui tosta äippäpoli -reissusta oli muuten se että kun noi painoarviot tuli siihen ultraruutuun, niin se kone laski että LA olis 3.11.05 niiden mittojen perusteella, eli viikkoja olis enemmän. Mutta lääkäri ei sanonut tästä mitään, vaikka eroa on yli viikko... Onneksi kuitenkin tuota eroa on sinne parempaan suuntaan :D Tosin näitä ei kannata ihan absoluuttisina totuuksina pitää, kyseessähän on vain arviot. Ja luulen ettei tuo LA nyt ole niin tarkka muutenkaan, aika ihmeellistä olis jos nuo syntyis vasta silloin...Eli voi olla että siksikään sitä ei muutettu.

Mulle on pääasia ettei noi nyt ole "liian pieniä" ja ettei sitä painoeroa kehity liikaa... Grammalleenhan ne ei kuitenkaan mene, mutta se 33% tais olla se pelottava raja...

Masussa tuntuu juuri nyt erityisen paljon potkuja. Musta tuntuu että nuo kaverit pyörii tuolla aika paljon kun masu muuttaa muotoaan vähän väliä. Välillä kääntyy ihan selvästi pyllyt ulospäin ja sen tuntee tuosta ihon läpi. Ja sitten taas tuntuu ellotusta kun pyörähtävät toisinpäin. On kyllä hassua kun toinen puoli masusta on korkeammalla kuin toinen välillä :D Mua ihan naurattaa kun näyttää niin hassulta.

Mies otti musta tänään innoissaan masukuvia, rv:t olis siis 26+6, viimeks kuvailtiin rv24 ja tässä lyhyessä ajassa masu on kyllä kasvanut älyttömästi. Ehkä uskaltaisin julkaista niitä kuvia jos ei olis niin hankalaa. Meillä kun ei vieläkään ole hankittuna sitä digikameraa, tavan kameralla siis otettu ja filmiä on vielä jäljellä etten viitti heti kehittää ja sitten pitäs ottaa cd-kuvat kun ei nyt tähän hätään oo skanneriakaan. Liikaa työtä hehheh.

Ummetus on vähän vaivannut, tosin iltapäiväkahvit auttoi ja koin suurta helpotusta *mielenkiintoista*  :O

Eilen tuli semmonen ihmeellinen olo että tosiaan taitaa tajuta jo että meille tulee oikeasti vauvoja. Aiemmin on ollut vähän "keveämpi" olo kun riskit on tiedossa. Mutta nyt uskallan jo luottaa.

Hankintoja olis nyt ne turvakaukalot ennen vauvojen syntymää ja ehkäpä sitten muutakin sinne vauvojen huoneeseen kuitenkin innostun hankkimaan. Malttamattomana odotan että pääsen sisustamaan... Pinnasängyt varmaan tulee hankittua, toisaalta eihän niilläkään niin kiire olis kun on noi ÄP-laatikot. Tuntuis että noista laatikoista olis paljon kätevämpi nostella niitä yöllä syömään ja ne mahtuis sängyn viereen kätevämmin. Mitä enemmän saa vaan jaksotettua hankintoja sen parempi, opiskelijoita kun ollaan molemmat.

Tajusin että hoitopöytää ei tarvitse ostaa, sillä tuon hoitotason saa laitettua sinne vauvojen huoneen työtasolle muutenkin kätevästi. Tosin jos edullisesti sattuu löytymään niin sitten voi tarttuakin mukaan. Tai jos se isäni nyt meinasi tehdä sellaisen kun oli puhetta mutta... en nyt tiedä siitäkään sitten...

Sen voin sanoa että nyt on kyllä vauvanvaatteita ihan älyttömästi jo, tai siis niin että varmasti pärjätään ja on sitten jo vähän isompiakin, 80 cm kokoakin. Mä olen saanut monta laatikollista lahjoituksena ilmaiseksi kaikenlaista :O Käytettyä mutta todella siistiä tavaraa, ainakin kotikäytössä menee ihan hyvin. Eikä tartte pesukonetta kokoajan pyörittää. Appiukko lupasi jeesata pesukoneen ja pakastimen hankinnassa. Ihan kiva juttu, noi molemmat on nimittäin mielestäni aikalailla pakollisia meidän perheessä jatkossa. Meillähän oli semmonen iso kaappipakastin, 2 kerroksinen mutta se jäi joskus muuton yhteydessä entiseen kämppään kun se oli niin painava ettei me saatu sitä kuljetettua. Toisaalta harmi mut toisaalta, ei se mikään uusi ollut...

Ja taas täällä on niin kuuma että oikein ahdistaa...onkohan ukkonen tulossa kun ei ole edes ollut hellepäivä :P