Niin siis kohta aion käydä hakemassa sen "sairaskertomuksen" (taitaa olla mun tapauksessa lähinnä hoitokertomus) äippäpolilta, eiköhän ne osaa sen sieltä printata ilman että tarttee soittaa etukäteen. Ja vien sen Kelalle jotta sairauspäiväraha juttu etenee.

Asumistuki mulle siis myönnettiin nyt sitten 1.8 alkaen ja opintotuen peruin. Eli ne asiat on kunnossa. Sitten äippärahakausi alkaa 7.10 joten aikalailla Kela rahoittaa elämäämme kun mieskin saa kohta opintotukea. Muuten on Kelan kanssa asiat nyt selvät paitsi jännittää tuo s-pväraha, saako sitä ja että riittääkö perustelut. No, katsotaan...

Äitiysavustuksen 1kpl rahana osuus tuli eilen :D Ja hain postista paketin, jossa oli laatikollinen vauvanvaatteita, aivan ihania. Nyt on kyllä aikamoinen kasa jo noita vaatteita että piisaapi vähäks aikaa, jottei ihan alituiseen tartte pesukonetta jauhattaa, tai sikäli vähemmän jos meinataan kestovaippoja niin niitä saa kyllä pestä sitten usein.

Äippäpakkauksia odotan kuumeisesti... Tulisivat jo... Ei ollut lappua luukussa vielä äsken. En malttais millään venata, vaikka kyllähän ne sieltä joka tapauksessa tulee.