Tänään oli taas käynti äippäpolilla ja nyt on kyllä tosi onnellinen ja levollinen olo :) Eli kaikki on siis erinomaisesti.

Painoeroa ei ollut kehittynyt, käytännössä sikiöt ovat aikalailla saman kokoiset, lääkärikin oli helpottunut, ei siis toistaiseksi mitään pelkoa feto-fetaalisesta transfuusio-oireyhtymästä. Napanuorien virtaukset olivat hyvät ja painot oli siis 1143g ja 1089g. Molempien vartalonympärykset olivat melkein samat, joten ihanaa ettei toinen ole ruipelo ja toinen runsas. Liikkuivat vilkkaasti ja sydämet sykkivät normaalisti. Taas kerran näkyi tosi hyvin että poikia siellä kelluu edelleen.

Nyt siis rv 26+5, joten minusta nuo on kasvanut tosi hyvin!

4d ultralla katsottiin kasvokuvia, ihan herkistyin... Sain A:sta (joka oli muuten vaihtunut) kasvokuvan mukaan. B ei suostunut näyttämään naamaansa, kääntyi poispäin ja vain takaraivo näkyi.

Ja eräänä päivänä tuntemat tuntemukseni olivat oikeita, toinen vauva on kääntynyt, ja nyt he ovat molemmat raivotarjonnassa :D Voi kun se olisi lopullinen tilanne sitten, niin saisi synnyttää alakautta.

Kohdunkaula kiinteä ja kiinni, pituus Uä:llä katsottuna 4,8cm, käsikopelolla 3cm, eli tilanne sielläkin hyvä. Mitään rajoituksia ei siis tullut eikä tarvitse ihan kotona pötkötellä kokoajan. Lääkäri sanoi että voin tehdä jopa kävelylenkkejä pieniä matkoja kerrallaan jos haluan. Normaalit suositukset tietysti on ettei pitkiä automatkoja, painavien nosteluita tms... Seksiäkin saa harrastaa jos siltä tuntuu ;-) Ei kyllä tarvitse kahdesti käskeä...

Verenpaine oli116/75 eli ihan hyvä. Tota luokkaa se on ollut melkein koko raskauden ajan.

Olo on niin rauhallinen, mä nimittäin oikeasti aloin vähän pelkäämään tota painoero juttua ja lisäks pelkäsin että joutuisin osastolle tms. Jos tämä näin hyvin jatkuu niin päästään aika lähelle laskettua aikaa, ehkäpä. Tosin päivä kerrallaan, sillä tilannehan voi muuttua hetkessä. Eli ei nuolaista ennenkuin tipahtaa...
Mutta voi sanoa että ollaan jo voiton puolella ;)