Lisäilin Raskaus ja vauva-aiheisia linkkejä tuohon yhteen laatikkoon. Laitoin tuon Natusan Baby linkin siihen ihan vaan siksi että itse löysin mielenkiintoista luettavaa niiltä sivuilta. Tosin onhan ne kaupalliset ja noita kaikkea niiden purtiloita tuskin tarvitsee mutta hyviä ihonhoitovinkkejä oli :)

Tänään on ollut ihana päivä <3
Kävin hakemassa pyykit ja mies teki ruokaa. Ollaan vaan oltu ja on ollut mukavaa yhdessäoloa.

Tänään on taas hieman tihkunut maitoa, ei kuitenkaan niin paljoa että haittaisi. Välillä vaan tuntuu hassulta ja kivistelee. Auts...

Poitsut ovat liikkuneet nyt viimeisen viikon ajan melko säännöllisesti (vaikka ei olisi ihme, vaikka olisi välillä hiljaistakin), joka päivä on tuntunut molemmilta puolilta potkuja. Yleisimmin aamulla n. tunti pari heräämisen jälkeen ja sitten illalla kun istun sohvalla katselemassa tv:tä ja juuri ennen nukkumaanmenoa. Muutaman kerran on tuntunut ihan vahingossa (kun ei tarkkaile) semmoisia ihan isoja muljahduksia, jotka varmaan tuntuisi jos koskettaisi mutta sitten kun mies yrittää tunnustella niin ei ne juuri silloin monota ;)

Ihania nuo liikkeet kyllä ovat kun ne tuntee, ei ole enää sellaista paniikkia että pitää päästä ultraan tarkistamaan että onko ne vauvat elossa. Vaikka kyllä siellä ultrassa käynti on silti ihan huippua kun niitä pääsee ihailemaan. Seuraava äippäpoli on 19.7 jos en väärin muista ja seuraava neuvola 12.7. Pitää sitten laittaa Kelan paprut eteenpäin.  Kivaa on myös se että äippäpolilla on joka kerta ultra.

Mies soittelee kitaraa ja minä ja vauvat kuunnellaan :)