Liljis <3 Kyllä tuo aikamoinen ihme oli että miehen sai kaupungille, yleensä hän inhoaa jopa ruokakaupassa "pyörimistä" :D

Taru <3 Kiitos käynnistä ja tervetuloa kurkkailemaan!

**

Käytiin nyt sitten yökylässä isäni ja puolisonsa R:n luona. Mies jeesasi isäukkoa vähän puusavotassa. Ja käytiin sitten siellä eräällä ammattiliiton mökillä uimassa. Aivan ihana ranta ja mäkin uskalsin uida molempina päivinä. Siis vesi on ihanan lämmintä ja viilentävää, nyt taisi kyllä alkaa uimassakäyntireissut tän kesän osalta :) Tai no, ainakin mökillä seuraavan kerran.

Faijalta löytyi varastojen kätköstä mulle ompelukone :D Tosin se ei meinannut aluksi toimia ja vaati hieman puhdistusta ja öljyämistä. Ja on vanha kuin taivas... Mutta saa sillä kai jotain tehtyä kunhan otan sen ensi kerralla sieltä mukaan. Isä lupasi tutkia sitä konetta vielä kun se muuten toimi mutta ei ottanut sitä alalankaa sinne kunnolla tai jotain sellaista (mä en ymmärrä ompelukoneista mitään). R:llä on ompelukone joten eivät he kahta tarvitse. Tosin R:n kone on paljon uudempi ja helppokäyttöisempi. Saas nähdä miten mä opin konetta käyttämään.
Ainakin se vauvojen petivaatteitten ompelu aluksi on hyvää ja suht helppoa (?) harjoitusta.

Hmm, kylässä oli ihanan viileää nukkua ja ei ollut ihan niin kuumaa niillä kun täällä kotona. Saas nähdä miten unien käy.

Rv:t on niinkin paljon kuin 22+2 ja tiistaina olis neuvola 12.7. Ajanvarauskorttiin oli tosin täti kirjoittanut että aika on MA 12.7 joten täytyy vielä varmuudeksi soittaa sinne huomen aamuna että kumpi on väärin, pvm vai viikonpäivä.

Vähän pelottaa että onko paino noussut liikaa kun on monena päivänä maistunut nyt jätski. Eikai nyt kuitenkaan hirveästi. Sokerirasituksesta ei vieläkään(?) ole tietoa, joten luulen ettei sinne tarvitse mennä, tai tulee muuten melko yllätyksenä. Hmm, tiedä häntä.

Nyt kyllä täytyy mennä taas viileään suihkuun!