Tulipa käytyä juuri miehen kanssa kaupassa ja jätskillä <3 On se vaan niin suloinen tuo ukko :) Tänään on siis ollut melkoinen halipusi päivä, näistä päivistä mä tykkään.

Meen tossa klo 19 pesemään pari koneellista pyykkiä, jottei taas kertyisi liian isoa kasaa yhdelle kertaa.

Kavereita kävi yökylässä toissapäivänä. Käytiin kaverin kanssa kirppiksillä kiertelemässä ja mä löysin älyttömän monta hyvää paitaa itelleni. Tosin pari niistä oli liian lyhyitä, ehkä sitten ens kesäks menee.  Yks ei mahtunut päälle :P Näytti isolta mutta olikin pieni. Hyväkuntoisia olivat ja olin tyytyväinen löytöihini. Löysin myös muutamia hyväkuntoisia ja tahrattomia & nukattomia vaatekappaleita pikkukundeille. Taisi olla yhdet collegehousut, nippu uusia pikkusukkia, pari bodya ja pari collegepaitaa. Ainiin ja sitten käytiin yhdessä tavan kaupassakin josta ostin sellaisen ihanan helisevän ensilelun ja vauva-aiheisen valokuva-albumin, jonne jo laitoin noita ultrakuvia ja kirjoitin selitystä :)
Kaveri halusi ihan välttämättä ostaa pikkuisille siniset ruokalaput tai sellaiset kaukalot :) Onpahan nekin valmiina vaikkei ihan heti tarttekaan.

Kirppiksille ei kyllä taaskaan kulunut rahaa juuri mitään, mutta muuten tuntuu kyllä että jo on tuhlattu :P Aina sitä vaan saa fyrkkansa työnnettyä jonnekin...

Nyt tosiaan alkaa olla jo vauvoille ainakin bodyja tarpeeksi, ei tarttis ostaa kun sukkia lisää ja sitten parit potkarit ja paidat ja housut. Tietysti noita kaikkia tulee haalittua ihan liikaa kirppiksiltä kun löytyy niin hyviä ja halvalla. Ja tietysti aion käydä hyödyntämässä kesä alet nyt heti kun taas rikastun ;)